2011. október 22., szombat

Közérzetjavító nagygenerál

30 perc múlva újra gépen leszek. Színtiszta függőségem csillapítására mindössze 20 perc intenzív izommunka szükségeltetik. Azontúl, hogy lelkiismeretem tiszta - mert mozgok - két nagyon fontos dolog változott az életemben. Kezdek erejem teljében lenni. És ez eszméletlenül jó érzés. Nem fáradok, vitális vagyok, immunrendszerem tökéletes. Pedig a héten együtt véve aludtam 12 órát. A munkám miatt sokat dolgoztam éjszaka is, de egy-két holtponttól eltekintve magam is meglepődtem a teherbírásomon. És ezt a speedfitness-nek köszönhetem. Ahogy mondanák, kicsattanok az erőtől. És ez még annál is fontosabb talán, minthogy szuperkarcsú legyek. Így már Te is érted, hogy a csapat, a szupermag miért olyan derűs mindig. A mosoly titka rémesen egyszerű :)


Original Hungarian Speedfitness Team

A másik nagyon fontos változás, hogy valami ismét része lett az életemnek. A rendszer, mint olyan jó. Jó, ha tudod, hogy kedden és pénteken úgy átmozgatod magad, hogy tele leszel erővel. Jó ha tudod, hogy minden csütörtök este úszni mégy a gyermekeddel a csillagos ég alá. Jó ha tudod, hogy minden reggel amellett az ember ébredsz, akit szeretsz. Kellenek biztonságos pontok az életben, mert megerősítenek. Így vagyok ezzel a mai edzéssel is. 

Hasból van mit faragni...

Az én Ágim helyett aztán ma Nelli fogad. Az eddigi szimplán erősítő gyakorlatokból kizökkentve 10 perc cellulit és 10 perc erősítő programot kombinál. 20 perc után egy merő verejték vagyok, úgy átdolgozva, hogy az egész testemben tombol a kellemes fáradtság. Oh, és nem is tudtam, hogy a hátamon is ilyen izmok vannak
Gyere el Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése