2011. október 12., szerda

Takarítsd el a szennyest!

Hello,

ismersz, nem kell bemutatkoznom. Én vagyok az, akinek sosem sikerültek a fogyókúrái. Akinek örökkévalóság óta ingadozik a súlya. Aki nem szereti a testét es apró trükkökkel csalja félre a kívancsi szemeket. Akinek a fejeben él egy kép, egy eszményi látomás. Elég giccses, de én ezen a képen egy bikiniben szaladok a tengerparton. Boldog vagyok, formás és feszes. És lapos a hasam, ez nagyon fontos. 
annyira nem rémes kezdősúly
    Akkor most vissza a valóságba... Hogy hogy érzem magam?    Mint egy mosatlan edény. Amit úgy cirka 20 éve bentfelejtettek a mosogatóban. Meg akarták tisztitatni, de halogatták. Majd holnap, majd holnap. Néha, amikor már nagyon utálták nézni, még neki is álltak kisuvickolni, de mivel nem volt látványos a siker, feladták. Szóval itt vagyok én, cirka 10 kiló "rászáradt ételmaradékkal" beszennyezve és most elkezdem a takarítást. 

15 hét
30 alkalom speedfitness
600 perc edzés


és a nagyon is rémes forma

Azért tarts velem, mert olyan vagyok, mint Te. Ember. Csak éppen ez az ember tökéletes bikiniformára vágyik, mert sosem adatott meg neki. Ez a három hónap, tudom, hogy teljesen meg fogja változtatni az életemet. Lesz benne sírás, tehetetlenség, örömmámor, siker és megtorpanás. És ami biztosan lesz: kitartás. Van célom. Talán először az életben egy egészen egyértelmű cél. Megszeretni a testem, használni és alakítani. Nő vagyok. Meg kell tennem.
Kérdezed, hogy miért a Speedfitness? Mert egyszerűen nagyszerű. Amilyen az élet egyébként, ha nem bonyolítanánk agyon. Izgalmas, gyorsan eredményes. Sikerélmény mindenkinek kell, valakinek jobban, mondjuk nekem. A speedfitnesst pedig nekem találták ki. Annyi ellustult időt kell behoznom, heti kétszer 20 percem van az érezhető és látható sikerre. 
Nem foglak tudományos magyarázatokkal terhelni, rajtam fogod látni az eredményt. És hogy ez az eredmény milyen lelki folyamatokban nyilvánul meg, abból még könyv is lehet, bár nincs forgatókönyv. Az élet fogja írni. Én vagyok most a főszereplő, szeress és higgy bennem vagy éppen legyél hitetlen velem szemben, mindkettőt elfogadom. Biztos neked is van olyan, amit meg kellene tenned magadert. Hát vágj bele, ahogy az én bikinim a zsírpárnáimba most éppen.

Jegyezd meg ezt a képet (nekem bevésődött) vagy akár szörnyülködhetsz is.  Igazad van. Melós lesz, de egyet ne felejts, bármi lehet, csak akarnom kell! És ahogy Steve  Jobs mondaná: "Stay hungry, stay foolish". Hát én bolond, kiváncsi vagyok a 2012. január 31-i önmagamra!Vágj bele Te is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése