2012. április 8., vasárnap

Négy hét alatt mínusz nyolc kg!

Azt mondják, amit 21 napig rendszeresen csinálsz, az beépül az életedbe, a sejtjeidbe és elindul a változás. Beus és Szabi immáron átlépte a bűvös határt és negyedik hete a speedfitness rabjai. Bizony, rabok, mert függők lettek. Annyira élveznek minden edzést, hogy már alig várják a következőt. Két hétre előre pontosítják az időpontjaikat, már azt is tudják, hogy melyik edző után számíthatnak keményebb izomlázra. Életformává vált tehát a speedfitness álompárunk életében, hiányozna, ha nem lenne - mondják. 


A diétát is tartják, talán az a legnehezebb. Beus bevallja, egy-egy délután becsúszik a potya capuccino, Szabi viszont szigorú , tudatos és következetes. Mindent megtesz, hogy bírja, elképesztően elszánt. Ennek pedig igen kézzel fogható eredménye is van, már 8 kg-ot fogyott! 


Beus - saját elmondása szerint nem nagyon látja magán a fogyást, de azt  tényként könyveli el, hogy a nadrágjai lógnak már rajta és minden ismerőse nap mint nap megjegyzi, hogy mennyit fogyott. Igaz, Beusnál nem is a súlyvesztés a cél, sokkal inkább az alakformálás. Már csak azért is, mert a gyönyörű menyasszonyi ruha, amit kinézett magának, teljesen mutatni fogja a hátát és azt bizony széppé kell varázsolni a nagy napig. 


Ez a hétvége igazi vízválasztó lesz és nagy próbatétel is egyben. Itt a Húsvét, és mindenhol roskadoznak az asztalok a tiltott ételektől. Másrészt Beusék most kezdik az eksüvői meghívók személyes kézbesítését is, amelynek örömére ugyebár minden háznál kóstólóval várják az párt. Így hát Beus egész héten egy mondatot gyakorolt: "Köszönöm, egy pohár mentes vizet kérek csupán!" Ennek örömére és mivel hamarosan közös szülinapozás lesz, küldenék nekik egy ajándékot, egy fotót a jövőből! :) 


Te is feszesítenél és fogynál? Keress egy stúdiót és jelentkezz be még ma!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése