2012. június 15., péntek

Kivirágzik a testedPáros interjú a speedfitness-es álompárral

Szeresd meg a tested azzal, hogy törődsz vele. Ez az én mottóm. És ez az egy gondolat átültethető innentől kezdve bármire az életedben. Gondolj csak bele: szeresd a párod azzal, hogy törődsz vele. Szeresd a gyermeked azzal, hogy törődsz vele. Folytasd a sort. Működik.
Ahogy működik Beusnál és Szabinál is, ennek pedig ékes példája az elmúlt negyedév. Kaptak egy megismételhetetlen esélyt a sorstól és a Speedfitness hálózattól. Heti két alkalom ingyenes edzést és egy tuti étrendet, hogy formába hozzák magukat és egymást a nagy napra. És mivel vészesen közeledik a vége, vagyis a házasság kezdete, ennek örömére készült el a most következő interjú velük.

Milyen testi változásokat látsz a párodon február óta? 
BEUS: Ezt mind mind soroljam fel? Szerintem már most is Istenien néz ki, az arca, a hasa, a feneke, egyszerűen mindene vékonyabb és feszesebb lett, őrületesen látványos a változás, ezt mindenki láthatja. 

SZABI: Egyértelműen kerekebb a feneke, valamint a dereka is kisebb lett és nagyon büszke a karjára, ami még soha nem volt ilyen formás.Milyen lelki változásokon ment át szerinted?
BEUS: Sokkal magabiztosabb lett, nagyon jól esik neki a sok sok dicséret, amit teljesen megszolgált. Úgy érzi, hogy a környezete is kedvesebb vele, mióta vékony. Fittebb, egészségesebb és ettől még büszkébb magára, szerintem sugárzik róla a magabiztosság és a jókedv.

SZABI: Erősödött kitartásban, mert eddig nagyon lemondó volt és úgy állt a dolgokhoz, hogy nem tudja megcsinálni. Most hogy az edzésekre és az étkezésre is jobban oda kell figyelni, sokkal jobban tud célokat kitűzni.

A közös edzések még közelebb hoztak minket egymáshoz!

A kapcsolatotokat az elmúlt időszak mennyire erősítette meg?
BEUS: A májtisztítás kétségtelenül közelebb hozott minket egymáshoz. (kacag) Komolyra fordítva, ha a diéta szempontjából nézünk az elmúlt időszakra, akkor a sok közös főzés, meg néha az éhezés is sokat számított. Szabim nagyon jól bírta a panaszkodásimat, mert én elég rosszul viselem, ha éhes vagyok. Nekünk az elmúlt időszak egy igazán szuper élmény és közös küzdelem a szép és egészséges életért.

SZABI: Az esküvőszervezés és edzések nagyon erősítik a kapcsolatunkat. Egyik dolog szerintem az,hogy edzésekre mindig együtt mentünk. Ezen felül az edzések végét egy pacsival és egy csókkal fejezzük be mindig.Milyen érzelmekkel várod az esküvő napját?
BEUS: Leginkább izgalommal. Persze megspékelve fáradtsággal, és icipicit „túl lenni rajta” érzéssel, de csak mert úgy várom már a nászutat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Szabim mit fog szólni a ruhához, milyen lesz a fotózás, a meglepi, amit senkinek nem mondunk el, a meglepi amivel a szülők készülnek, a sok sok sírás, ami persze csak az öröm és a meghatódottság miatt lesz.
SZABI: A legjobban azt a pillanatot várom, hogy a templom ajtajában meglássam Beust, közeledjen felém és odaérjen. Szerintem életem legszebb pillanata lesz. Leírhatatlan ez a várakozás, hogy már mindene megvan, de én nem láthatom abban a ruhában. De ha így vonulna be a templomba, ahogy most van itt mellettem, én akkor is hozzá mennék.

Melyik a párod legszexibb testrésze?
BEUS: Kétségtelenül a feneke. De imádom a kezét és a száját is. 
SZABI:  A melle és a keze.


Tudod-e, hogy a párod minek örülne most a legjobban?
BEUS: Igen, de azt inkább nem mondanám most,  pontosan az amire gondolsz. (nevet)
SZABI: Egy KFC-s grandernek :) na jó, igazából egy nyugis hétvégének nagyon örülne - szervezés és diplomaírás nélkül, csak kettesben, egy közös főzés, egy szoros ölelés…

Hogy tudsz a leginkább a kedvére tenni? 
BEUS: Szeretgetessel, sok ölelgetéssel és csókkal. Tudja, hogy rám mindig, bármiben számíthat, s én is rá. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig mindenben egyetértenénk. Természetesen elalvás előtt az odabújás és a hátsimogatás elmaradhatatlan. Ez mindig megnyugtatja és pillanatokon belül álomba zuhan.
 SZABI:  Ha odafigyelek rá, még akkor is ha nem vagyok itthon egész héten. Apró meglepetésekkel. Múltkor meglepetésből hazajöttem hét közben (Szabi Balatonon dolgozik most) és teljesen meg volt lepődve. Tavaly a szülinapján Szegeden kellett lennem és onnan is hazajöttem úgy, hogy nem tudott róla. Mindig meg tudjuk lepni egymást és a legjobb, hogy boldoggá tudjuk tenni egymást még akkor is, ha rossz passzban van egyikünk. Sokat szoktunk nevetni és ha fáj a feje, akkor csak a kezemre van szüksége, hogy a fejére tegyem és egyből megnyugszik. 


Ha jobban nézel ki, kedvesebbek az emberek veled…

Neked mit jelent a speedfitness? 
BEUS: A mozgást, a jó hangulatot, a profi edzőket. Egy hely, ahol jól érzem magam és még erősödik is a testem. Nagyon fog hiányozni, abszolút a mindennapjaink részévé vált, nem is tudom elképzelni, hogy egyszer csak nem jövünk…
SZABI:  A testem kivirágzását jelenti. A testem a elmúlt időszakban mélyponton volt és ez segített abban, hogy ráébredjek, szükség van a mozgásra. Nem csak testileg, hanem lelkileg is jobban érzem magam. Nagyon sok emberrel találkozom nap mint nap és azt vettem észre, hogy mióta edzeni járok és az étkezésemre is odafigyelek, azóta kedvesebbek az emberek. Lehet, hogy bebeszélem magamnak, de ez az érzésem. Ezen felül én is jobban oda merek menni másokhoz és a legjobb érzés az, hogy nincs szükségem párnára. Mit értek ez alatt? Pontosan azt, hogy minden egyes alkalommal, mikor leültem otthon a szüleimnél, keresztszüleimnél, itthon, ha barátokat hívtunk, akkor a kezemben mindig volt egy párna, amit hasam elé tettem, mert szégyelltem magam, ahogy kinéztem. De most már tényleg csak a kanapét díszíti. Szóval a speedfitness segített kihúzni a gödörből. Csak egy kis odafigyelésen múlik és minden fejben dől el. Ezt meg tudom erősíteni.Szereted a tested?
BEUS: Még nem tudom őszintén azt mondani, hogy igen. Vannak testrészek, amiket igen, de vannak amiket meg nagyon nem, bár látható a változás. A karom a kedvencem, ahogy Szabi is mondta már.
SZABI: Most már igen, és azt akarom, hogy formálódjon még.

Mindig a legjobbat adod a párodnak?
BEUS: Pesze! Amikor lehetőségemben áll, akkor természetesen igen. Igyekszek a kedvében járni és minél boldogabbá tenni, mert megérdemli.
SZABI:  A lehetőségeimhez képest igen, de én mindig többet akarok adni és keresem akár azt az apró pillanatot is, például mikor lehajol bekötni a cipőjét és össze van fogva a haja, akkor egy puszit adok a nyakára... apró dolog, de mindig örül neki. Ez az én telhetetlenségem.


Mindig a legjobbat adod a testednek? 
BEUS: Ha tudom igen, de ha nem jön össze, attól még nem leszek lelki beteg. Attól már sokkal inkább, ha Szabinak csalódást okozok.
SZABI:  Én Beust adom a testemnek, szóval a lehető legjobbat. Kell olyan dolog is, amit csak megkíván a tested, de amit sikerült megtanulnom, az elmúlt 4 hónapban, hogy fel tudom állítani a határokat és nem lépem túl őket. Régebben ez nem sikerült.


Végre megint jó pasinak érzem magam!

Jó-e már Szabira a kockás nadrág?
BEUS: Igen! Rá igen...mert szuper szigorúan betartja a diétát, mai napig, bármilyen körülmények között. Csodálom ezért és még jobban imádom! 
SZABI: A hétvégén kiderül. Múzeumok éjszakára ezt tervezem felvenni. Hétfőn csak gyorsan
megnéztem, hogy jó-e és olyan érzés volt, mintha visszamentem volna az időbe és ezzel a pillanattal, hogy felvettem a nadrágot egyben egy jó pasinak éreztem magam.

Te is kipróbálnád? www.speedfitness.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése