2012. július 16., hétfő

Álompár a célegyenesben – egy héttel az esküvő előtt!


„Tudtok egy jó beülős helyet a Deák téren?” – kérdezi Szabi lezserül, lazán a Speedfitness edzés előtt. Bár fáradt egy kissé, első blikkre még így is olyan fess elevenség és életerő sugárzik belőle, mint ami leginkább az amerikai filmekből lehet ismerős.


Emlékszem, néhány hónapja még egy pocakos, komótos, bágyadt tekintetű fiú ült velem szemben, bájos ám hasonlóan molett feleségjelöltjével az oldalán. Az egyetlen dolog, amiben megegyezik a két szituáció, hogy akkor is arról faggattam őket: mi a helyzet?

Nos, a helyzet azóta nem keveset, mínusz 30 kilót változott! 


„Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk, mostmár lázasan készülünk a nagy napra. A ceremóniamesterrel az edzés után egyeztetjük a forgatókönyvet, ehhez keresünk éppen egy beszélgetős helyet. Még 3 tréningünk van az esküvőig, tehát lassan tényleg minden részlet és mi magunk is elérjük a tökéletes, végső formát.” – mondja nevetve Szabi, majd hozzáteszi „el sem képzelem mi lett volna, ha nincs ez az esküvő előtti edzésprogram. A Speedfitness nélkül most biztosan nem lenne 50-es öltönyöm…”


„Csakis jó élményeink vannak a Speedfitness kapcsán –folytatja Beus. A kolléganőim szerint nagyon sokat fogytam, formásabb lettem és Szabi üzleti partnerei is folyamatosan jelezték a találkozókon, hogy döbbenetes eredményeket ért el. A végleges menyasszonyi ruhámat most fogom elhozni a varrónőtől, jó sokszor kellett az elmúlt időszakban bevenni a méretéből.”


Szabin és Beuson nem csak a külső, hanem a belső megújulás is szembetűnő. Ahogy ők fogalmaznak, életük legjobb döntése volt belevágni ebbe a nagy project-be, mert nem csak új testet és lelket, hanem új életmódot is kaptak ettől a módszertől, valamint profi edzőiktől.

Számukra a Speedfitness kifejezés már biztosan rokonértelmű a megújulással, a változással, az álomalakkal. A napokban róluk készült képek azt hiszem, kétségtelenül magukért beszélnek.Szeretnéd Te is formába hozni magad a Nagy Napra? Keresd ki a legközelebb eső Speedfitness stúdiót!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése