2012. július 27., péntek

Gyógyulás útján a Speedfitness-el!

Míg átalakult álompárunk a nászút izgalmait élvezi, egy másik sikertörténetet szeretnék megosztani Veled! Ez a történet egy kevésbé örömteli dolog okán bontakozott ki, mint Szabi és Beus megújulása, de a végkifejlet a Speedfitness segítségével itt is lenyűgöző. Figyelem! Döbbenetes beszámoló következik egy fiatal fiú felépüléséről.


Fejéregyházi Zsolt Guillain-Barré-szindrómás, mely feltehetően egy autoimmun betegség, Zsolt 2011 márc. 11-én reggel arra ébredt, hogy végtagjai elnehezülnek, zsibbadnak. Még aznap intenzív osztályra került, másnapra már teljesen lebénult, s hamarosan a légzőizmai, hasizmai, bélműködtető izmai is érintetté váltak. Miután már nem szorult intenzív ellátásra, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe került, ahol kezelések hosszú sorozata kezdődött számára. 


Mikor azt kérdezem mit élt át ez az időszak alatt, Zsolt úgy fogalmaz: "talán a purgatórium lehet ilyen"... Mindketten egyetértünk abban, hogy aki nem élt át hasonlót, annak ez a helyzet tényleg elképzelhetetlen. Ha az egészség adott egy ember életében, akkor az, hogy mit épít köré, végül is csak rajta múlik. Nemde? Ám, ha valaki beteg lesz, az sajnos egy teljes életváltást igényel, melyhez grandiózus nagyságú életerő szükséges. Szerencsére Zsoltból ez nem hiányzott.

"Szörnyű volt ez az egész. Az elején még csak a gyógytorna és a fizioterápiák segítségére számíthattam. Kínkeserves volt, mire szépen lassan elkezdett beindulni az izomműködésem. A barátnőm múlt év decemberében hallott a Speedfitness rehabilitációs hatásairól, hogy például segít az izomépítésben, számos fiziológiai hatása van. Ekkor kezdtem el edzeni az Ostrom utcai stúdióban.""A legnagyobb bizonyíték először a módszer hatékonyságára az volt, hogy ebben az időszakban egy 2 hetes "szabadságom" volt az OORI-ban, tehát nem jártam a hagyományos intézeti terápiákra. Ez alatt önmagban a Speedfitness nem csak szinten tartott, hanem előrehaladt a javulás." -meséli.
Még nem gyógyult meg teljesen, de Zsolt rendkívül gyors eredményeket tapasztalt a Speedfitness-től. Áprilisban egy hosszabb, egy hónapos eltávozást kapott az intézetből, mialatt szintén csak ide járt edzeni heti 2-szer. Ez az egy hónap Speedfitness után állt először lábra. Zsolt személyi edzői elárulták, hogy egy vékony, rokkant fiú gurult be a stúdióba fél éve, de mostanra az egészség derűjétől kicsattanó, életerős, sportos testfelépítésű fiút edzenek, akinek újabb és újabb eredményeitől úgy olvadoznak, mint a napon felejtett csokoládé. Rendkívül büszkék vagyunk Zsoltra, a Speedfitness technológiára és persze a szakavatott edzőkre is.Ez a triumvirátus egy olyan felépülést valósított meg, mely egyaránt ékes bizonyítéka az emberi akarat erejének, az edzésmódszer sokoldalú hatékonyságának és az edzőcsapat odaadó, profi munkájának.Az élet úgy teljes, ha egészségesen működik. A testünk egyfajta csomagolás, melyet nem csak esztétikussá és megnyerővé kell tennünk, hanem vigyáznunk kell, hogy jól végezze védelmi funkcióját is. Az életképesség mindenkiben ott rejtőzik, rajtunk is múlik, hogy mekkora életerővel működik. Ne feledd! A Speedfitness segítségével nem csak a tested külső szépségét, hanem belső egészségét is megteremtheted! Vágj bele Te is saját sikertörténetedbe! 

Ide kattints, ha szeretnél még többet tudni a módszerről!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése