2012. július 19., csütörtök

IGEN!


Vagy nem…!? Na jó, csak vicc volt. Persze, hogy egy gigászi nagy igennel köszönti majd egymást Beus és Szabi szombaton az oltár előtt. A vendégsereg tagjai igazán szerencsések, hiszen élőben csodálhatják majd meg a nagy átalakulás project eredményét. A pár a Speedfitnessnek köszönhetően ugyanis, bombaformában várja a holnapután-t, s most éppen az utolsó simításokat végzik egy csupa meglepetéssel, megható és örömteli pillanatokkal teli lagzi előkészületein. 


„Mindenki nagyon várja már az esküvőnket, az egész család óriási lázban ég. Lesz egy különleges tombola, levelező lapos lufi felengedés és egyéb egyedi meglepetésekkel is készülünk a vendégeink részére. A vacsoráig szolidabb lesz a hangulat, de utána jön az ereszd el a hajam…” – újságolja nevetve Beus.


Szabiék nemcsak jobb testben, de sokkal nagyobb vitalitással és jókedvvel élik majd át életük egyik legmeghatározóbb pillanatát. A Speedfitness ugyanis, nem csak technológiát értékesít, hanem egy jó testkép kialakításán keresztül önbizalmat épít. Megújít és kihozza belőled a legjobb formádat, hiszen Neked is, nekem is, mindenkinek erre van a legnagyobb szüksége ahhoz, hogy egészséges, kiegyensúlyozott és hatékony életet éljünk. 


Ezt Szabi is megerősíti:
 „A Speedfitness nem csak a testünket változtatta át, hanem a mindennapjainkat is. A csapat megtanított minket a megfelelő étrend kialakítására, ez az időszak alatt óriásit fejlődött az önkontrollom, a kitartásom is és persze végre elégedett vagyok magammal…”


Szeretnétek Ti is topformában lenni az esküvőn? Olvassatok többet, próbáljátok ki, szeressetek bele a Speedfitnessbe Ti is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése