2012. augusztus 13., hétfő

INTIMTORNA ÉS SPEEDFITNESSA női egészség védelme rendkívül fontos feladat, hiszen hiába vagy kívülről topformában, ha közben olyan mindennapos kellemetlenségekkel küzdesz, mint az elcsöppenő vizelet, az örömtelen szexuális együttlét, vagy az aranyeres tünetek. Az intim izmok sorvadásának megelőzése éppen olyan lényeges, mint más izmaink karbantartása. 

De mire jók az intimtorna gyakorlatok pontosan? Nos, a Kriston-tornáról bizonyára Te is hallottál már. A speciális tréning során a legintimebb izmainkat erősítjük, ezzel nem csak a testünknek és az egészségünknek teszünk jót, hanem az önbizalmunknak is…

Az intimtorna lényege tulajdonképpen a gátizomzat gyógytornája, mely amellett, hogy kiváló testtudat-fejlesztő, hatékonyabbá teszi a szervműködést, javítja a vérkeringést, segítségével könnyebben kiküszöbölhetőek a fertőzések, érezhetően javul az emésztés, örömtelibbé teszi a szexuális életet, a rehabilitáció nagyszerű eszköze és segít felkészülni a szülésre. Csak néhány hatás, mely érzékelhető és releváns változásokat hozhat az életünkbe. Alakunk formálásán túl, mindenképpen érdemes tehát fitten tartani a gátizomzatot is. Kérdés, hogy be tudod-e illeszteni a mindennapos tréninget az életritmusodba?

Az alhasi szervek védelmének és a medence alapi izomzat erősítésének elsajátítása körülbelül 10 órás folyamat, melyet követően önállóan is tudod az intim tornagyakorlatokat otthon kivitelezni. Ahhoz azonban, hogy elérd a fentebb említett eredményeket, bizony naponta javasolt ezeket beiktatni.
Ha nem vagy hiperaktív és a nap végén nem biztos, hogy mindig szorgalmasan elvégeznéd a tornát, akkor ajánlok a hagyományos tréning helyett valamit: SPEEDFITNESS! Ez a módszer egy igazi Jolly Jokerré nőtte ki magát, hiszen a szépségápolás, az alakformálás és a rehabilitáció területén egyaránt rendkívüli hatékonyságot produkál. 

Fotó: LOOK YOUR BEST Speedfitness Concept
Fotó: LOOK YOUR BEST Speedfitness Concept
Sokan használják intim torna helyettesítésére, hiszen az EMS-tréning hatására a medence mélyen fekvő izmai is stimulálva vannak, így kiválóan csökkenthetők, illetve megszüntethetők például a vizelettartási problémák, de szülés utáni rehabilitációra is hatékonyan alkalmazható. Ráadásul nem kell minden nap időt szánnod az edzésre, mert a Speedfitness segítségével már heti 1x20 perc időráfordítással képes vagy ugyanazt az eredményt elérni, mint több alkalom hagyományos tornával.

+ Tipp: Intim torna férfiaknak
Az intim izmok erősítése nem csak a nőknek, a férfiaknak is javasolt. Merevedési zavarokra, prosztata gondokra, aranyér problémákra és a szexuális együttlét meghosszabbítására egyaránt hasznos.Ne feledd! A Speedfitness-el nem csak külső változásokat érhetsz el. Egyaránt edzed tested-lelked, hiszen nem csak az alakod és egészséged lesz egyre meggyőzőbb, hanem a közérzeted és önbizalmad is. Kellemes átalakulást! 

Tudj meg többet a Speedfitness egész testre ható mechanizmusáról itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése