2012. szeptember 7., péntek

Speedfitness módszer rehabilitációs célú felhasználása

A Speedfitness sokrétűsége a szépségápoláson, izomépítésen, súlycsökkentésen, alakformáláson, sportteljesítmény növelésen kívül kiterjed a rehabilitációra is, hiszen nem terheli meg úgy az ízületeket, mint egy edzőtermi edzés.

Hátfájás, fáradékonyság, levertség, rossz testtartás…. Manapság már szinte „népbetegségnek” számítanak Magyarországon, mivel a napi teendőink sokasága miatt kevés idő marad a sportolásra, ami a fent említett tünetekhez vezethet.

Valamelyik tünettel már bizonyára Te is találkoztál és kerested is rá a megoldást, de a fontossági sorrend miatt az egészséged háttérbe szorult. „Majd holnap elkezdem”…

A Speedfitness lehetőséget kínál, hogy úgy edzhess, hogy ne vegyen el sok időt az életedből (heti egyszer vagy kétszer 15 perc/hét), mégis komoly eredményeket érj el rövid idő alatt.

Mivel a Speedfitness nem terheli meg az ízületeket, akkor is hasznos, ha valamilyen betegségből, csonttörésből, műtétből akarsz gyorsabban felépülni.


Fotó: LOOK YOUR BEST Speedfitness Franchise

Közkedvelt megoldás a sportolók körében, mivel egy sérülés, például csonttörés utáni felépülés hosszú ideig is eltarthat a hagyományos módszerekkel, mivel az izmok és ízületek csak fokozatosan terhelhetőek. A Speedfitesszel gyorsan és biztonságosan kerülhetsz újra csúcsformába.


Néhány példa a Speedfitness rehabilitációra:

  • Szülés utáni rehabilitáció
  • Műtétek utáni rehabilitáció
  • Ficam utáni rehabilitáció
  • Keresztszalag rehabilitáció
  • Térdműtét utáni rehabilitáció
  • Csonttörés, csontrepedés utáni rehabilitáció
Fotó: LOOK YOUR BEST Speedfitness Franchise


Edzők, orvosok, kutatók sorát foglalkoztatja a kérdés, hogyan javítható, növelhető az emberi teljesítőképesség!?  De bizonyára Te is elgondolkodtál már rajta, mennyivel könnyebb lenne az életed, ha nem fájna a hátad, egy kisebb sérülés után gyorsan regenerálódnál, ha sportolás közben magasabbra, messzebbre jutnál, vagy egyszerűen csak erősebbnek éreznéd magad…

A rehabilitáció szó jelentése: elvesztett fizikai képességek visszaállítása. A Speedfitness pedig egy olyan módszer, mely tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Hatékonyságát számos szakmai kutatás, klinikai tanulmány igazolja ezen a területén is.  
Tudtad, hogy az anyaországban elsősorban orvosi szektorban alkalmazzák az egézs testre ható EMS technológiát? Nem véletlenül, hiszen a Speedfitness-nek több jótékony egészségügyi hatása is van.


A teljes test elektromos izomstimulációjával nem csak megelőzhetők a mindennapos kellemetlenségek, de a már kialakult, krónikus panaszok ellen is rendkívül hatásos. Olyannyira, hogy a szakorvosok és gyógytornászok már Magyarországon is egyre fokozottabban érdeklődnek a sokrétű edzés iránt.Lássuk, hogy az alakformálás és szépségápolás mellett, mi mindenre használhatod még ezt az innovációt:Tartásjavítás és mozgékonyság növelés céljából nagyszerűen alkalmazható. Jótékony és megelőző hatással bír az egyik leggyakoribb népbetegség, a hátfájás, valamint a fájdalmas izommerevség kezelése terén. A tréning alatt csak a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az ízületek terhelésnek lennének kitéve. Így azok is bátran kipróbálhatják, akik bármilyen körülmény miatt nem tudnak/nem akarnak megerőltető sportolásba kezdeni. Erősíti a gátizmokat, így szülés utáni regenerálódás és inkontinencia kezelés okán szintén jó választás.


Operációkat követő izomépítésre is sokan használják, mert akár ülő/fekvő helyzetben is megoldást nyújt az izmok építésére.(Olvasd el egyik vendégünk sikertörténetét itt!) 
A miha bodytec EMS tréning segítségével megszüntethetőek az izom-kiegyensúlyozatlanságok, és ez által az ízületek mozgékonysága is javul. Az edzés jobb vérellátottságát eredményez, tehát a fájdalmat kioldó anyagok könnyebben kiürülnek a szervezetből.


Friss hír, hogy a Speedfitness márka német gyártmányú miha bodytec EMS gépe megkapta az Európai Unió legmagasabb szintű szabványainak megfelelő orvostechnikai eszköz tanúsítványt. Eddig is rehabilitációs intézmények százai tették le a voksot az anyaországban orvosi biztonságú és hatékonyságú EMS készülékünk mellett, és innovációs díjjal is büszkélkedhetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése