2012. október 24., szerda

Speedfitness üzleti lehetőség


Haszon Nőknek Magazin 2012. október


Mi az a Speedfitness®?

A Speedfitness módszer a teljes-testes elektromos izomstimulációval támogatott személyi edzést jelenti. Lényege, hogy az izmokat kis erősségű váltóáram feszíti meg és stimulálja, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer az izmok építésére, alakformálásra és a testsúly csökkentésére. További számos jótékony egészségügyi hatása miatt, orvostechnikai eszköznek nyilvánította az Európai Unió, ugyanakkor hazánkban mind az alakformáló, mind a fitness szektor sikerrel alkalmazza gyors és döbbenetesen hatékony testedzési módszerként.

A Speedfitness Kft. a német gyártmányú miha bodytec gépek mellett tette le voksát a széles körű klinikai háttérkutatások, az innovációs díjak és a magas minőség melletti elkötelezettsége miatt. (www.miha-bodytec.com)
Hogyan működik?

A teljes testre, 8 izomcsoportra kerülnek fel a nagy felületű, benedvesített elektródák egy praktikus mellény- és pántrendszernek köszönhetően. Minden vendég előbb egy tiszta, pamut edzőruhát ölt magára, hogy teljesen higiénikus módon legyen elérhető el a másodpercenként 85 izomösszehúzódás. A Speedfitness edzők személyre szabott, egyszerű, statikus gyakorlatokkal egészítik ki a programot, az impulzusok erőssége pedig teljesen egyénileg állítható be, mégpedig testrészenként. 15 perc után a vendégek úgy érzik magukat, mint egy másfél-két órás kőkemény konditermi erőnléti edzés után – és a jópár napig tartó, mindenhol érezhető izomláz sem marad el. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Az elektromos impulzusok egyedülálló módon biztosítják, hogy a testizomzat 90%-a egy időben dolgozzon. Eredménye: napokig tartó fokozott zsírégetés, csökkenő súly, egyre szebb, áramvonalasabb test, formás izmok, erőnlét és állóképesség javulása, vitalitás fokozódása.

Az edzők a tréning előtt izotóniás sportitallal, utána pedig egy magas biológiai értékű fehérjeshake-kel kínálják meg vendégeiket a tökéletes hatás érdekében. A Speedfitness szolgáltatás további előnye, hogy megkíméli a vendégeket a kényelmetlen sporttáskák cipelésétől, hiszen sem sportcipőt, sem törölközőt nem kell magukkal hordozniuk a szőnyeges-parkettás, minden kényelemmel felszerelt stúdiókba.
Ki a célcsoport?

A Speedfitness egy teljesen új, eddig ismeretlen szektort nyitott meg szolgáltatásával és hidat képez a fitness-, a beauty- és a rehabilitáció területei között! Rendkívül széles célcsoportnak szól: a potenciális vevőkör a lakosság több mint 70%-át érinti!Alakformálási célokat kitűző vendégek:

        fogyni vágyók

        olyan izmosodni vágyó személyek, akik egy szépen felépített, atlétikus és karcsú izomtömeget szeretnének elérni

        szálkásodni vágyók

        cellulit tünetekkel küzdők

Prevenciós és rehabilitációs célú kezeléseket kereső vendégek:

        ízületi panaszok kezelésére

        maszkuláris diszbalanszok megszüntetésére

        inkontinencia kezelésére

Időhiányban szenvedő célcsoport:

        menedzserek, üzletemberek

        kismamák, nagycsaládosok

Gyors eredményeket követelő vendégek:

        menyasszonyok, vőlegények

        nyári bikiniszezon előtti fogyókúrázók

        élsportolók

Valamint minden olyan vendég számára, aki számára fontos a személyes motiváció és közvetlen emberi és technikai segítségnyújtás céljaik eléréséhez!

 


Versenyelőnyök üzlete számára:

        egyedülálló újdonság, piaci rést betöltő szolgáltatás a piacon

        a jövő sportja: 10 év múlva a lakosság jelentős része így fog sportolni, várhatóan TB támogatott kezelés lesz

        alkalmazható, mint más terápiákat kísérő kezelés, vagy mint önálló szolgáltatás

        nincs túl nagy helységigénye: „shop-in-shop” rendszerben elegendő egy 20 nm-es különálló terem, önálló stúdió estén egy min. 55 nm-es helyiségben is beindítható a szolgáltatás

        mobil felhasználásra is lehetőség van, így akár házhoz is lehet vinni a szolgáltatást

        magas értékállóság, átlátható befektetési költségek

        költséghatékony beruházás mellett a lehető legrövidebb megtérülés

        alacsony fenntartási költségek

        a magas minőségű szolgáltatás által hosszú távú ügyfél-lojalitás kialakítása

        erős márkanév-használatból származó előnyök

        megosztjuk évek alatt kialakult tapasztalatainkat az árképzéssel kapcsolatban, ajánlott áraink profitábilis üzemeltetést biztosítanak

        széles célcsoport: a potenciális vevőkör a lakosság több mint 70%-át érinti

        egész éves szezonális lefedettség

        rövid beüzemelési szakaszVersenyelőnyök a célcsoport számára:

        minimális időráfordítás egy orvosi biztonságú teljes-test tréningre

        érezhető és látható eredmények rövid idő alatt

        magas hatékonyság, amit számos tudományos kutatás is alátámaszt

        magas elfogadási arány az idősebb vendégek körében is

        sportszolgáltatásként egészségpénztári elszámolhatóság, szép kártya elfogadás
Mit nyújtunk partnereinknek?

Ügyfeleink egy mindenre kiterjedő információs csomagot kapnak Speedfitness üzletük indításához, mely biztosítja az üzletnyitás gyors és gondtalan lebonyolítását. Mély és széleskörű betanításban részesül a Speedfitness felhasználási területeiről, módjairól, tippeket kap a vendégekkel való bánásmódról, iránymutatást kap a hatósági útvesztőkhöz. Komplett marketing anyag és értékesítési stratégia, attraktív reklámanyagok, központi weboldalon és közösségi oldalakon történő beharangozás, minőségi szaktanácsadás… A legfontosabb eszközöket a kezébe adjuk. Bátran állíthatjuk, hogy teljes körű „gondtalanság” csomagunkkal sikerre van ítélve vállalkozása!További információ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése