2013. május 9., csütörtök

Vigyázat, KÓKLEREK is vannak a Speedfitness piacon!


KORLÁTLAN SPEEDFITNESS BÉRLET 20.000 Ft-ért?!?! Amikor ezt olvasod, azonnal tudd: kóklerekkel van dolgod!

Miért árthat ez Neked?
A Speedfitness orvostechnikai EMS készülékének használatára is igaz: kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben már méreg! 15, maximum(!!) 20 perces edzésidő a gyártó által, klinikai vizsgálatok által tesztelt, előírt edzésidő és ez nem véletlen. Nem azért nem adunk többet a vendégeknek, mert sajnáljuk tőlük az időt.... A módszer olyan intenzív, hogy ennél több edzésidő már kárt tehet! 


Miért kell legalább két nap szünetet tartani Speedfitness edzések között?
A Speedfitnessre nem igaz, hogy minél többet csinálod, annál jobb eredményt érsz el! Épp ellenkezőleg! 
Kötelező betartani 2 edzés között legalább 2-3 nap pihenést, ugyanis ennél gyakoribb terheléssel túledzettségi állapotot érsz el. A túledzettségi állapot alatt nemhogy nem fogod elérni az áhított álomalakot, de még immunrendszeredet is plusz terhelésnek teszed ki, ami azt eredményezheti, hogy könnyebben lebetegedsz. Az izmoknak regenerálódásra van szükségük. Ha semmiképpen nem tudsz a fenekeden maradni a Speedfitness edzések között, könnyű kardio mozgást iktathatsz be (futás, biciklizés, aerobic). Ezeknek a szabályoknak a betartásával teszed a legjobbat a szervezetednek és csak így érhetőek el a megcélzott eredmények is! 
Tehát ha a nyaralás előtt egy héttel azt gondolod, hogy minden nap Speedfitnessre fogsz menni, hogy jobban álljon a bikini, akkor téves úton jársz. Maximum két erőnléti Speedfitness edzést lehet beiktatni + egy nyirokkeringés fokozó, ún. "cellulit" programot és természetesen fehérjedús, helyes táplálkozással kell ötvözni a megfelelő eredmények eléréséhez! 


Hogyan lehetséges, hogy vannak a piacon olyan szolgáltatók, akik nem tartják be a gyártó által előírt biztonsági szabályokat?
A Speedfitness Kft. a Speedfitness védjegyzett márkanevének  kizárólagos tulajdonosa és a miha bodytec EMS gépek kizárólagos Kelet-Európai forgalmazója. Partnerei kötelező képzésben részesülnek és Speedfitness oklevéllel kezdik meg működésüket, melyet további, speciális oklevelekkel egészíthetnek ki rehabilitáció, élsport, dietetika, és egyéb területeken. 
A Speedfitness Kft. teljes körű oktatást nyújt az EMS gép működéséről, biztonsági tudnivalóiról, élettani hatásairól és hatékony, de 100%-ban biztonságos gyakorlatsorokat tanít be a képzésen résztvevő edzőknek.
Sajnos az elmúlt 3 évben az országba külföldről is kerültek be használtan vásárolt miha bodytec gépek (és több gép gazdát cserélt) és tulajdonosaik mindenféle képzés nélkül is működhetnek, mivel törvényi szabályozás nincs erre a szektorra. Viszont a gép szakszerű, biztonságos üzemeltetéséhez éppolyan fontos a Speedfitness Oklevél megszerzése, mint az autóvezetéshez a KRESZ-vizsga letétele.


Ki a felelős ilyenkor, ha valakinek kár esik az egészségében?
Mivel a német gyártmányú miha bodytec EMS gép Európai Uniós (orvostechnikai készülék) tanúsítványokkal rendelkezik és a forgalmazó cég vizsgához köti a gép használatát, ez komoly minőségi garanciát jelent a végfelhasználók számára. Amennyiben az edző vagy a stúdiót üzemeltető tulajdonos nem tartja be a gyártó által előírt utasításokat és biztonsági előírásokat, a felelősség az esetleges balesetekért őt terheli. (Csakúgy, mint amikor valaki nem tartja be az orvos által előírt gyógyszeradagot). 
Minden Speedfitness vendégnek javasoljuk, hogy érdeklődjenek a kiválasztott stúdióban a Speedfitness oklevél megléte felől!
 
a miha bodytec ems gép
Minden Speedfitness EMS tréning, de nem minden EMS tréning Speedfitness! 
A Speedfitness védjegyet kizárólag a Speedfitness Kft. miha bodytec készüléket használó Partnerei használhatják. Sajnos márkanevünkkel sok visszaélés történik, ami egy piacvezető márkánál szinte törvényszerűnek mondható. Az E-fit, Amlplitrain, XBody és Speedbody, stb gépek szolgáltatói nem használhatják a Speedfitness nevet, mint szolgáltatás megnevezést sem. A nevünkkel való visszaélés jogi következményeket von maga után! Továbbá azok sem használhatják a Speedfitness márkanevet, akik nem vettek részt hivatalos oktatásunkon és nem sajátították el a biztonságos működéshez elengedhetetlen szaktudást (nem rendelkeznek Speedfitness oklevéllel)! Kérjük, segítsétek munkánkat és ha visszaélést tapasztaltok, küldjétek el az információkat az info@speedfitness.com e-mail címünkre, hogy megtehessük a szükséges jogi lépéseket. Köszönjük!

További információ: www.speedfitness.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése